ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στη φυλακή Ρώσος ιερέας που κακοποίησε σεξουαλικά τρία ανήλικα κορίτσια σε Ρωσία και Ελλάδα

Στη φυλακή Ρώσος ιερέας που κακοποίησε σεξουαλικά τρία ανήλικα κορίτσια σε Ρωσία και Ελλάδα

Ένοχος κρίθηκε ένας Ρώσος ιερέας, για τη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών σε καλοκαιρινές χριστιανικές κατασκηνώσεις στη Ρωσία και την Ελλάδα και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 14 ετών.

Δικαστήριο στην Αegion της Αγίας Πετρούπολης έκρινε ένοχο τον 38χρονο Γκλεμπ Γκροζόφσκι, για την κακοποίηση τριών ανηλίκων κοριτσιών. Σύμφωνα με το Russia Today, το δικαστήριο έλαβε υπόψη και το χρόνο που έχει ήδη εκτίσει από τη σύλληψή του το 2014. Εκτός από την ποινή αυτή, θα πρέπει να πληρώσει σε κάθε θύμα του 7.000 δολάρια για ηθικές βλάβες.

Η έρευνα για την ακόλαστη δράση του ιερέα αποκάλυψε ότι είχε κακοποιήσει ένα κορίτσι κάτω των 14 ετών το 2011 σε κατασκήνωση σε περιοχή της Αγίας Πετρούπολης. Δύο χρόνια αργότερα φέρεται να κακοποίησε άλλα δύο κορίτσια σε άλλη κατασκήνωση στην Ελλάδα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έπειτα από τις κατηγορίες αυτές ο Γκροζόφσκι διέφυγε στη Ρωσία το φθινόπωρο του 2013 και καταδικάστηκε ερήμην. Παύθηκε από τα εκκλησιαστικά του καθήκοντα εκείνη την χρονιά, ενώ η Μόσχα εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψής του. Τελικά, συνελήφθη στο Ισραήλ και εκδόθηκε στη Ρωσία το 2016.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.