ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του αστυνομικού που σκότωσε την γυναίκα του, την πεθερά του και την κόρη του (βίντεο)

Άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του αστυνομικού που σκότωσε την γυναίκα του, την πεθερά του και την κόρη του (βίντεο)

Το σπίτι που εκτυλίχθηκαν οι φρικιαστικές σκηνές, βρέθηκε να έχει παραβιαστεί από άγνωστους διαρρήκτες.

Μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana Live», ο θείος της άτυχης συζύγου του αστυνομικού ανέφερε πως γύρω στις 10:00 το πρωί, διαπίστωσε ότι η πλαϊνή πόρτα που οδηγεί στην κουζίνα, είχε παραβιαστεί.

Όπως ανέφερε, ειδοποιήθηκε από γείτονες ότι κάποια πόρτα χτυπούσε λόγω και των δυνατών ανέμων, και τότε πήρε στο σπίτι για να διαπιστώσει ότι έχει γίνει διάρρηξη. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Το σπίτι παρέμενε σφραγισμένο από την αστυνομία μετά το πολλαπλό έγκλημα, και κανείς δεν επιτρεπόταν να πλησιάσει.

«Υπήρχε μέσα καραμπίνα, δεν ξέρω τι απέγινε»

Όπως ανέφερε ο θείος της άτυχης Ελένης, οι αστυνομικοί δεν τον ενημέρωσαν τι ακριβώς είχε κλαπεί. Σημείωσε ωστόσο ότι στο σπίτι υπήρχε μια καραμπίνα, και δεν γνωρίζει εάν τις είχαν ήδη πάρει οι άνδρες της ασφάλειας ή αν την πήραν τώρα οι διαρρήκτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανέφερε επίσης ότι και ο ίδιος είχε στο σπίτι ένα πορτοφόλι του με 1350 ευρώ και κλειδιά του σπιτιού, που είναι πολύ πιθανό πλέον να τα έχουν πάρει οι διαρρήκτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.