Γρεβενά: 61χρονος θα πουλούσε 10 κιλά χασίς σε συσκευασίες καπνού

Γρεβενά: 61χρονος θα πουλούσε 10 κιλά χασίς σε συσκευασίες καπνού

Οι «πελάτες» αγόραζαν συσκευασίες τυποποιημένου καπνού, οι οποίες ήταν γεμάτες με χασίς, που 61χρονος, το είχε προμηθευτεί από έναν 64χρονο.

Όταν συγκέντρωσαν όλα τα απαραίτητα ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος των δυο… συνεταίρων, οι άνδρες της Ασφάλειας οργάνωσαν συντονισμένη επιχείρηση με τη συμμετοχή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και του τμήματος Δεσκάτης και έκαναν ταυτόχρονες εφόδους στα σπίτια τους. Σε αυτό του 64χρονου, κατέσχεσαν εννέα κιλά και 583,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ στα δυο σπίτια του 61χρονου βρήκαν δέκα γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας και 11 άδειες συσκευασίες καπνού που θα χρησιμοποιούσε για την διακίνηση των ναρκωτικών.

Οι δυο Έλληνες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών που τους άσκησε δίωξη για προμήθεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ σε βάρος των έξι αγοραστών που είχαν προμηθευτεί τις ποσότητες για δική τους χρήση σχηματίστηκε δικογραφία για αγορά και κατοχή ναρκωτικών.

*** Έβγαλε «λαγό» η έρευνα που έγινε από αστυνομικούς της Ασφάλειας στο σπίτι μιας 21χρονης Ελληνίδας σε περιοχή των Σερρών, καθώς στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 181 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, αλλά και ένας ασύρματος πομποδέκτης με τον οποίο παρακολουθούσε τις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ.! Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Σερρών της άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί τηλεπικοινωνιών.

*** Την στιγμή που πουλούσε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,3 γραμμαρίων σε έναν 27χρονο στα Ιωάννινα, έπεσε στα χέρια αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών ο 31χρονος διακινητής. Στο σπίτι του κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 91,7 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και 1.150 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις χασίς. Πωλητής και αγοραστής παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενοι για αγορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.