Φθιώτιδα: Πλανόδιος πωλητής «έκανε τα κόλπα του» κι έκλεψε ηλικιωμένη

Φθιώτιδα: Πλανόδιος πωλητής «έκανε τα κόλπα του» κι έκλεψε ηλικιωμένη

Ένας πλανόδιος οπωροπώλης, προσπάθησε να ξαφρίσει τη σύνταξη μιας άτυχης ηλικιωμένης στην κοινότητα Μοσχοχώρι της Φθιώτιδας.

Η 85χρονη γυναίκα έβγαλε 10 ευρώ για να πληρώσει τον τσιγγάνο πωλητή, αλλά εκείνος της επέστρεψε σχισμένο το χαρτονόμισμα και της έδωσε δυο των 20 ευρώ ζητώντας της να του δώσει ένα των 50.

Όμως, με επιδέξιες κινήσεις, άρπαξε τόσο τα χαρτονομίσματα που της έδωσε, όσο και άλλα 600 ευρώ που είχε μέσα από το πορτοφόλι της για να πληρώσει το πετρέλαιο! Αμέσως μετά, ο «μακρυχέρης» πλανόδιος μπήκε σε ένα λευκό βαν στο οποίο είχε φορτωμένη την πραμάτεια του και έσπευσε να εξαφανιστεί, πριν παρέμβουν οι γείτονες της γριούλας που άκουσαν τις κραυγές της!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*** Με την ίδια μέθοδο της απασχόλησης ξάφρισαν τρεις νεαροί Έλληνες μια 82χρονη γυναίκα στην Πρέβεζα, όμως συνελήφθησαν λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Οι δράστες, ένας 23χρονος και δύο 19χρονοι, απέσπασαν την προσοχή της ηλικιωμένης και ένας από αυτούς άρπαξε όσα χρήματα είχε στο σπίτι της. Στην κατοχή των τριών νεαρών βρέθηκε ένα μέρος του κλεμμένου ποσού και αποδόθηκε στην 82χρονη, ενώ οι ίδιοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, που τους παρέπεμψε να δικαστούν για κλοπή στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.