ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Δ. Ζέμπερη μετέφερε υποθέσεις που χειριζόταν στο σπίτι της: Αυτές ήταν η αιτία της δολοφονίας της;

Η Δ. Ζέμπερη μετέφερε υποθέσεις που χειριζόταν στο σπίτι της: Αυτές ήταν η αιτία της δολοφονίας της;

O καθ’ ομολογία δράστης υποστηρίζει ότι δεν ήταν εκείνος που τελικά σκότωσε την άτυχη κοπέλα ενώ το θρίλερ με την υπόθεση της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, συνεχίζεται.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη, Απόστολο Λύτρα, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι κάποιες υποθέσεις τις οποίες χειριζόταν η Δώρα στην εφορία είχαν σβηστεί από τα αρχεία της στο παρελθόν και γι’ αυτό, όπως η ίδια είχε αποκαλύψει στον πατέρα της, μετέφερε τα αρχεία της σε «στικάκια» τα οποία τα έπαιρνε μαζί της σπίτι.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, το ερώτημα που προκύπτει είναι πως είναι δυνατόν αυτό να το γνωρίζει ο δολοφόνος. Όπως είπε ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας ο ανακριτής δεν έχει τα στοιχεία που θα τον οδηγήσουν σε περαιτέρω έρευνα, ενώ γεγονός είναι πως η άτυχη εφοριακός δεν είχε υποθέσεις μεγάλου ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, πηγές της αστυνομίας ανέφεραν ότι η υπόθεση μένει σε αυτά που είχε πει προανακριτικά ο καθ’ ομολογία δολοφόνος, και ότι τα υπόλοιπα φαίνεται να τα λέει για άλλους λόγους. Ωστόσο, ο ίδιος ανέφερε ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να εμπλέκονται και άλλα άτομα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος ο δράστης στην συμπληρωματική απολογία που έδωσε ανέφερε ως ηθικούς αυτουργούς έναν αστυνομικό και ένα δικηγόρο, ενώ ανέφερε και τα ονόματά τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.