Εκατομμυριούχος έκανε «δώρο» στον γιο του στρίπερ για τα 12ατα του γενέθλια (φωτό, βίντεο)

Εκατομμυριούχος έκανε «δώρο» στον γιο του στρίπερ για τα 12ατα του γενέθλια (φωτό, βίντεο)

Ο πατέρα που έκανε δώρο στον 12χρονο γιο του στρίπερ, προκάλεσε πάρα πολλές αντιδράσεις.

Οπως φαίνεται και στο βίντεο οι στρίπερ φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους, έχουν περικυκλώσει το αγόρι, τρίβοντας τα στήθη τους πάνω του.

Ο πατέρας είναι ένας ισπανόφωνος εκατομμυριούχος, ο οποίος μένει στις ΗΠΑ μαζί με τον 12χρονο γιο του.

Στο βίντεο μάλιστα φαίνεται το μικρό αγόρι γυμνό από τη μέση και πάνω,την στιγμή που οι στρίπερ λικνίζεται πάνω σε έναν στύλο.

Ο πατέρας ήταν παρών την ώρα που οι στρίπερ χόρευαν αισθησιακά δίπλα στο ανήλικο παιδάκι, ενώ ο ίδιος εντελώς ακομπλεξάριστος ενθαρρύνει τον γιο του να μπει στο… κλίμα, με τον μικρό να μοιάζει να τα έχει χαμένα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.