ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

14χρονος δράστης έκλεβε με κάθε τρόπο- Πάνω από 21.000 ευρώ η λεία του

14χρονος δράστης έκλεβε με κάθε τρόπο- Πάνω από 21.000 ευρώ η λεία του

Ο 14χρονος έκλεβε με κάθε δυνατό τρόπο από σπίτια, οχήματα και… τσέπες επί δυο μήνες και είχε αρπάξει μετρητά, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές συνολικής αξίας άνω των 21.000 ευρώ!

Η δράση του ανήλικου, που είχε και άγνωστους συνεργούς, κράτησε από την 1η Αυγούστου ως τις 26 Σεπτεμβρίου του 2017. Στο διάστημα αυτό, διέρρηξε δυο οχήματα στη Σπάρτη και ένα στο ύψος της γέφυρας του Ευρώτα, τρύπωσε σε δυο σπίτια στην περιοχή Αφυσσού και «ξάφρισε» το κινητό ενός άνδρα στην περιοχή της Σπάρτης!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και σε βάρος του 14χρονου τσιγγάνου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης και περιλαμβάνει τον 44χρονο πατέρα και την 40χρονη μητέρα του με την κατηγορία της παραμέλησης της εποπτείας ανήλικου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.