ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δράμα: Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ εντόπισε αρχαία νομίσματα και σφαίρες σε σπίτι 52χρονου

Δράμα: Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ εντόπισε αρχαία νομίσματα και σφαίρες σε σπίτι 52χρονου

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, πήγαν στο σπίτι 52χρονου για να τον συλλάβουν επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για κλοπή. Τελικά όμως, ανακάλυψαν ότι κατείχε αρχαία και πλήθος σφαίρες!

Συγκεκριμένα, στην κατοχή του και κατά την διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε από τους άνδρες της Ασφάλειας οι οποίοι ανέλαβαν την προανάκριση, βρέθηκαν δυο αρχαία νομίσματα που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου και παραδόθηκαν στην τοπική Εφορεία Αρχαιοτήτων, αλλά και 104 οξειδωμένα φυσίγγια πολεμικού όπλου, τρία φυσίγγια των 9 mm, 24 αβολίδωτα φυσίγγια και ένας ασύρματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 52χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας που του άσκησε δίωξη για παράβαση των νόμων περί προστασίας των αρχαιοτήτων, περί όπλων και περί ραδιοσταθμών και κρατείται ώσπου να ολοκληρωθεί η προανάκριση και να απολογηθεί στον ανακριτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.