ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σύρος: Άνδρας έπαιζε τεράστια ποσά σε στοίχημα με την υπόσχεση να τα πληρώσει αργότερα αλλά έγινε «καπνός»

Σύρος: Άνδρας έπαιζε τεράστια ποσά σε στοίχημα με την υπόσχεση να τα πληρώσει αργότερα αλλά έγινε «καπνός»

Στην Ερμούπολη της Σύρου ένας πελάτης, έπαιζε τεράστια ποσά στο στοίχημα με την υπόσχεση ότι θα του τα έδινε μαζεμένα, πράγμα που δεν έκανε ποτέ.

Ο 45χρονος πράκτορας έδειχνε εμπιστοσύνη στον 56χρονο τον οποίο γνώριζε καλά, αφού ήταν τακτικός πελάτης, ώσπου οι οφειλές του άρχισαν να παίρνουν επικίνδυνα μεγάλες διαστάσεις, φτάνοντας στο ιλιγγιώδες ποσό των 28.300 ευρώ. Όταν, όμως, του ζήτησε να πληρώσει για να μην χρεωθεί ο ίδιος το ιδιαίτερα μεγάλο ποσό, ο 56χρονος σταμάτησε να επισκέπτεται το πρακτορείο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά τις προσπάθειές του να βρει λύση κάνοντας διαβούλευση με τον κακοπληρωτή μέσω των δικηγόρων του, ο άτυχος πράκτορας δεν είδε «φως». Έτσι, κατήγγειλε τον «πελάτη» στην Ασφάλεια, άνδρες της οποίας εντόπισαν τον 56χρονο, τον συνέλαβαν και η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Σύρου του άσκησε δίωξη για απάτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.