Καλογρέζα: Οδηγός σχολικού λεωφορείου κλείδωσε τον 11χρονο γιο του στο μπαλκόνι – Έβγαλε και την σύζυγό του μετά!

Καλογρέζα: Οδηγός σχολικού λεωφορείου κλείδωσε τον 11χρονο γιο του στο μπαλκόνι – Έβγαλε και την σύζυγό του μετά!

Ερωτηματικά προκύπτουν από την συμπεριφορά ενός γονέα στην περιοχή της Καλογρέζας όταν χθες σκέφθηκε ότι ο καλύτερος τρόπος για να συνετίσει τον 11χρονο γιο του ήταν τον κλειδώσει για 45 περίπου λεπτά στο μπαλκόνι.

Αποτέλεσμα ήταν ο νεαρός μαθητής της έκτης Δημοτικού να πανικοβληθεί και να αρχίσει να φωνάζει.

Με σπαρακτικές φωνές εκλιπαρούσε τους γονείς του να ανοίξουν την πόρτα με την μητέρα του να προσπαθεί να πείσει τον πατέρα που όμως ήταν ανένδοτος επιμένοντας σε αυτόν τον…παραδειγματικό τρόπο τιμωρίας.

Μάλιστα μετά από μερικά λεπτά αποφασισμένος να μην ενδώσει στα παρακάλια του γιου του και της μητέρας του, κλείδωσε και την ίδια στο μπαλκόνι.

Οι γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία και έπειτα από λίγη ώρα έφτασε στο σημείο ένα περιπολικό του Α.Τ Φιλαδέλφειας, ενώ ειδοποιήθηκε και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Οι δυο αστυνομικοί που επέβαιναν στο περιπολικό προχώρησαν σε καταγραφή του συμβάντος και… επέπληξαν τον νταή γονέα, ο οποίος θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι οδηγός σε σχολικό λεωφορείο, χωρίς ωστόσο να προχωρήσουν στη σύλληψή του καθότι δεν υποβλήθηκε εναντίον του μήνυση από τη σύζυγό του ή από κάποιο τρίτο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τους γείτονες, το ζευγάρι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές εξαιτίας των ομηρικών τους καβγάδων που σηκώνουν στο πόδι μια ολόκληρη γειτονιά κάθε τρεις και λίγο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, το ζευγάρι δεν έχει βάλει κουρτίνες στα παράθυρα του διαμερίσματος με αποτέλεσμα ακόμη και οι ιδιαίτερες προσωπικές τους στιγμές να γίνονται σε κοινή θέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.