Σοκ στον Βόλο: 53χρονος πατέρας δέθηκε με καλώδιο από το μηχανάκι του και αυτοκτόνησε

Σοκ στον Βόλο: 53χρονος πατέρας δέθηκε με καλώδιο από το μηχανάκι του και αυτοκτόνησε

Σοκ επικρατεί στον Βόλο με την αυτοκτονία 53χρονου, πατέρα δύο παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άντρας έδεσε ένα καλώδιο γύρω από το λαιμό του και πάνω στο μηχανάκι και «βούτηξε» στο κενό, από ύψος επτά μέτρων, στην περιοχή Πλάκες.

Το άψυχο σώμα του άντρα εντοπίστηκε να επιπλέει στη θάλασσα, μακριά από το μηχανάκι, κάτι που σημαίνει πως κατά την πτώση, το καλώδιο κόπηκε από το βάρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του άνδρα επέπλεε σε απόσταση 2,5 μέτρων από την ακτή, ενώ το μηχανάκι του εντοπίστηκε στην ίδια απόσταση και σε βάθος 7 μέτρων μέσα στη θάλασσα, κάτι που κατά πάσα πιθανότητα σημαίνει ότι είχε μεγάλη ταχύτητα όταν έφυγε στο κενό.

Προανάκριση διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: magnesianews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.