Νέα στοιχεία στον φόνο της Σουηδής δημοσιογράφου- Ο Π. Μάντσεν την είχε βιάσει

Νέα στοιχεία στον φόνο της Σουηδής δημοσιογράφου- Ο Π. Μάντσεν την είχε βιάσει

Νέα στοιχεία εμφανίζονται για το ανατριχιαστικό έγκλημα που έγινε στη Δανία, Ο εφευρέτη Πέτερ Μάντσεν σκότωσε, τεμάχισε και πόντισε στη θάλασσα το πτώμα της Σουηδής δημοσιογράφου, Κιμ Βαλ.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Μάντσεν έδεσε και κακοποίησε την Σουηδέζα δημοσιογράφο Κιμ Βαλ προτού τη δολοφονήσει μέσα στο υποβρύχιό του.

Ο Μάντσεν είχε προσχεδιάσει τον φόνο της άτυχης γυναίκας φέρνοντας στο υποβρύχιο ένα πριόνι, ένα κατσαβίδι και σωλήνες, αντικείμενα που χρησιμοποίησε για να χτυπήσει, να κόψει και να μαχαιρώσει την Κιμ Βαλ, ενώ αυτή βρισκόταν εν ζωή, αναφέρουν οι εισαγγελικές αρχές.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της δεν έχουν προς το παρόν καθοριστεί, αλλά οι εισαγγελικές αρχές λένε ότι η δημοσιογράφος πέθανε από στραγγαλισμό ή επειδή της έκοψε τον λαιμό της.

Ο Μάντσεν έχει ομολογήσει ότι διαμέλισε το θύμα μέσα στο υποβρύχιό του και πέταξε μέρη του σώματός της στη θάλασσα, αλλά αρνείται ότι τη δολοφόνησε ή ότι την κακοποίησε σεξουαλικά.

Την 16η Ιανουαρίου σε βάρος του Μάντσεν απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες ότι δολοφόνησε την Κιμ Βαλ και τεμάχισε τη σορό της, όπως επίσης η κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης χωρίς συνουσία και ιδιαίτερα επικίνδυνης φύσης.

Ασέλγησε και στο πτώμα της;

Η υπόθεση της δολοφονίας της Βαλ βρίθει σοκαριστικών στοιχείων, αλλά και εκτιμήσεων, καθώς η αστυνομία έχει εξετάσει και το ενδεχόμενο ο Δανός εφευρέτης να ασέλγησε πάνω στο άψυχο κορμί της άτυχης δημοσιογράφου.

Το στοιχείο που κατηύθυνε τους αστυνομικούς σε αυτήν εκδοχή της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη ήταν ο εντοπισμός 14 τραυμάτων γύρω και μέσα στα γεννητικά όργανα της Βαλ.

Το ακόμα πιο φρικιαστικό είναι ότι, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο Μάντσεν φέρεται να έχει κάνει σεξ με την Βαλ λίγα λεπτά μετά το θάνατό της.

το άψυχο σώμα της γυναίκας εντοπίστηκε από διερχόμενο ποδηλάτη στην όχθη του Κόλπου Køge, όπου ο Μάντσεν είχε υποδείξει στους αστυνομικούς ως το σημείο που «έθαψε» το πτώμα της Βαλ.

Η Κιμ Βαλ τελευταία φορά εθεάθη στο υποβρύχιο «Ναυτίλος» μαζί με τον Μάντσεν στις 10 Αυγούστου. Ο 46χρονος Δανός διασώθηκε από το Ναυτικό της χώρας την επόμενη ημέρα, όταν το υποβρύχιό του βυθίστηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στο λιμάνι της Κοπεγχάγης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έναρξη της δίκης έχει οριστεί για τις 8 Μαρτίου. Η ετυμηγορία αναμένεται να ανακοινωθεί στις 25 Απριλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.