ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΗΠΑ: 94 χρόνια και λίγα είναι… για τους γονείς που βασάνιζαν τα 13 παιδιά τους(φωτό)

ΗΠΑ: 94 χρόνια και λίγα είναι… για τους γονείς που βασάνιζαν τα 13 παιδιά τους(φωτό)

Οι γονείς από τις ΗΠΑ που κρατούσαν αιχμάλωτα και σε άθλιες συνθήκες τα 13 τους παιδιά αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης μέχρι και 94 χρόνια.

Οι γονείς θα αντιμετωπίσουν τόσα πολλά χρόνια φυλάκισης σε περίπτωση που καταδικαστούν και στις 40 κατηγορίες που αντιμετωπίζουν, όπως για κακοποίηση παιδιών, παράνομη κράτησή και βασανιστήρια.

Μέχρι στιγμής στους γονείς έχει απαγορευτεί να έρθουν σε επαφή με τα παιδιά τους, των οποίων τη φροντίδα έχει αναλάβει το κράτος.

Μάλιστα τα μεγάλα παιδιά της οικογένειας αναμένεται να ζήσουν στο ίδιο σπίτι, ενώ τα μικρότερα παιδιά θα χωριστούν σε δύο διαφορετικά ιδρύματα.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο δικαστήριο την Τετάρτη δεμένο με χειροπέδες, με τον δικαστή να δηλώνει στους κατηγορούμενους πως ουσιαστικά δεν πρόκειται να ξαναδούν ή να επικοινωνήσουν με κανέναν από τα παιδιά τους μέχρι το 2021.

«Από εδώ να το εξής δεν θα πρέπει να παρενοχλείτε, να χτυπάτε, να απειλείτε, να επιτίθεστε, να ακολουθείτε, να περπατάτε μαζί τους, να τους ενοχλείτε, να βλάπτετε την ιδιοκτησία τους, να διαταράσσετε την ειρήνη, να παρακολουθείτε ή να εμποδίζετε την είσοδο των ανθρώπων που αναφέρονται σε αυτή την εντολή», ανέφερε ο δικαστής.

«Επίσης δεν πρέπει να προσπαθείτε να πάρετε τις διευθύνσεις τους ή αν έχετε ηλεκτρονική, τηλεφωνική ή γραπτή επικοινωνία μαζί τους», συμπλήρωσε καταλήγοντας πως θα πρέπει να διατηρούν μέχρι το 2021, τουλάχιστον 100 μέτρα απόσταση από τα παιδιά τους.

Να σημειωθεί πως οι γονείς- τέρατα ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμοι στο δικαστήριο, με την μητέρα μάλιστα να χαμογελά σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Οι γονείς συνελήφθησαν στις 14 Ιανουαρίου, όταν η 17χρονη κόρη τους σκαρφάλωσε πάνω από το παράθυρο τους σπιτιού τους στην Καλιφόρνια και κάλεσε από ένα κινητό τηλέφωνο το 911.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.