ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: Συμμορία έκλεψε ενάμιση τόνο ελαιόλαδο!

Κρήτη: Συμμορία έκλεψε ενάμιση τόνο ελαιόλαδο!

Συμμορία διαρρηκτών χτυπούν στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Πέμπτης, χτύπησαν δύο φορές και άρπαξαν δοχεία με ενάμισι τόνο ελαιολάδου.

Οι κακοποιοί περίμεναν πρώτα να αποκοιμηθεί το ζευγάρι των ηλικιωμένων ενοίκων του ενός σπιτιού κι έπειτα διέρρηξαν την αποθήκη του σπιτιού τους, από το οποίο άρπαξαν ανενόχλητοι τα δοχεία στα οποία είχαν απθηκευμένα γύρω στα 400 κιλά ελαιολάδου!

Στη συνέχεια, παραβίασαν και την αποθήκη του εξοχικού ενός ξενοδόχου που μένει στην Ελούντα και “ρούφηξαν” άλλον ένα τόνο λάδι από τα δοχεία του, αξίας άνω των 4.000 ευρώ!

Οι ένοικοι των δυο σπιτιών κατήγγειλαν τις κλοπές στην τοπική Αστυνομία που ερευνά για να εντοπίσει τους δράστες και σχημάτισε δικογραφίες σε βάρος αγνώστων.

Ωστόσο, τα αλλεπάλληλα κρούσματα διαρρήξεων στην περιοχή έχουν θορυβήσει τους κατοίκους, που ζητούν πιο εμφανή και ουσιαστική αστυνομική παρουσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.