Ο Στρατηγός Ζιαζιάς Γράφει: «Γιατί πρέπει να πάμε όλοι στο συλλαλητήριο της Αθήνας»

Ο Στρατηγός Ζιαζιάς Γράφει: «Γιατί πρέπει να πάμε όλοι στο συλλαλητήριο της Αθήνας»

Με αγνό ,ειλικρινή και άδολο Πατριωτισμό ,με απόλυτο σεβασμό στην αλήθεια και την ιστορία μας , με δημοκρατικό σεβασμό σε όλους , αλλά και με καθαρή πατριωτική απαίτηση να μην παραδοθεί το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στους σφετεριστές της ιστορίας μας, είναι καθήκον όλων μας να συμμετάσχουμε στην ΣΥΝΑΞΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ .

Η πατριωτική αυτη σύναξη , εκφράζει την σταθερή θέληση του λαού μας για επίλυση αυτού του Εθνικού μας Θέματος σύμφωνα με τα Εθνικά μας συμφέροντα και όχι σύμφωνα με τις επιδιώξεις και τα συμφέροντα των διεθνών πατρώνων .

Η Σύναξη αυτή , εκφράζει την ομοψυχία του λαού μας έναντι στην αδιάλλακτη και ανιστόρητη θέση των γειτόνων μας και μόνον , χωρίς φανφάρες ,χωρίς διχαστικούς λόγους , χωρίς υπερφίαλες και άστοχες κραυγές και υβριστικούς λόγους.

ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η αγωνία και το ενδιαφέρον για τα εθνικά θέματα και ο άδολος και μαχητικός πατριωτισμός δεν είναι προνόμιο κάποιων «εκλεκτών» , που μια ζωή προσκυνούσαν το φαύλο σύστημα …….Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι η προϋπόθεση για την αποτελεσματική προάσπιση των εθνικών ΜΑΣ συμφερόντων. Η ΣΥΝΑΞΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ , ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ , ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ …….

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.