ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Υπάλληλος του Ι.Κ.Α Πολυγύρου απέσπασε πάνω 10.000 ευρώ από ασφαλισμένους

Υπάλληλος του Ι.Κ.Α Πολυγύρου απέσπασε πάνω 10.000 ευρώ από ασφαλισμένους

Yπάλληλος του Ι.Κ.Α. Πολυγύρου εξαπατούσε τους ασφαλισμένους που δικαιούνταν αναπηρικές συντάξεις και επιδόματα πείθοντάς τους ότι είχε γίνει λάθος στον υπολογισμό και έπρεπε να επιστρέψουν ένα μέρος τους.

Τουλάχιστον επτά ασφαλισμένοι δεν υποψιάστηκαν την κομπίνα του αδίστακτου υπαλλήλου, που άλλωστε φρόντιζε να εκδίδει πλαστά αποδεικτικά είσπραξης για τα χρηματικά ποσά που τους αποσπούσε ως επιστροφές! Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Πολυγύρου, από τις αρχές του 2012 ως τα μέσα του 2015, είχε εξαπατήσει με αυτή τη μέθοδο τουλάχιστον επτά δικαιούχους και τους είχε αποσπάσει πάνω από 10.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την εξιχνίαση της δράσης του 60χρονου (σήμερα) υπαλλήλου του Ι.Κ.Α., έγινε έρευνα στο σπίτι του όπου κατασχέθηκαν μετρητά ύψους 2.500 ευρώ, οκτώ βιβλιάρια καταθέσεων και χειρόγραφες σημειώσεις με χρηματικά ποσά που εξετάζονται για να εντοπιστούν και άλλες παρόμοιες απάτες που διέπραξε όσο υπηρετούσε. Λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου δεν συνελήφθη, αλλά η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για απάτη, υπεξαίρεση στην υπηρεσία και πλαστογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.