ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Κατάσχεση 96 κιλών ακατέργαστης κάνναβης στη Λάκκα Θεσπρωτίας

Κατάσχεση 96 κιλών ακατέργαστης κάνναβης στη Λάκκα Θεσπρωτίας

Χθες το απόγευμα, κατασχέθηκαν περισσότερα από 96 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, σε αγροτική περιοχή στη Λάκκα Θεσπρωτίας.

Συνελήφθησαν επίσης από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, πέντε Αλβανοί .

Στο πλαίσιο στοχευόμενων δράσεων της Αστυνομίας, για την αποτροπή της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών από την Αλβανία στη χώρα μας, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, εντόπισαν τους συλληφθέντες οι οποίοι μετέφεραν πεζή ταξιδιωτικούς σάκους, που περιείχαν 55 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 96 κιλών και 432 γραμμαρίων.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή στη χώρα, και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Επίσης, όπως προέκυψε από την έρευνα που ακολούθησε, σε βάρος του ενός συλληφθέντα, εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.

Εκτός από τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και πέντε κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.