ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Σπάρτη: Τσιγγάνοι διέρρηξαν ΑΤΜ με αγροτικό 4×4

Σπάρτη: Τσιγγάνοι διέρρηξαν ΑΤΜ με αγροτικό 4×4

Δύο τσιγγάνοι γκρέμισαν με ένα κλεμμένο αγροτικό 4Χ4 την πρόσοψη του Α.Τ.Μ. που ήταν τοποθετημένο στο κτίριο όπου στεγάζεται το Διοικητήριο Λακωνίας στη Σπάρτη τα ξημερώματα της Παρασκευής, προκαλώντας μεγάλες ζημιές.

Οι δράστες ηλικίας 19 και 38 χρόνων, που έφυγαν άπρακτοι αφού δεν απελευθερώθηκαν οι κασετίνες με τα μετρητά, καταγράφηκαν από την κάμερα ασφαλείας κι έτσι ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Πάτρα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δυο τσιγγάνοι ηλικίας 16 και 15χρόνων, οι οποίοι «βούτηξαν» από την 21χρονη υπάλληλο ενός κυλικείου το κινητό της με τη μέθοδο της απασχόλησης Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από την υπάλληλο και οι αστυνομικοί τους εντόπισαν στον οικισμό που διαμένουν, όπου βρέθηκε το κλεμμένο κινητό και αποδόθηκε στην 21χρονη. Οι ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ σε βάρος των γονέων τους σχηματίστηκε δικογραφία για την πλημμελή εποπτεία τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.