Κέρκυρα: Προφυλακίστηκε ο Πακιστανός που μαχαίρωσε Βρετανό και κατηγορείται για τον βιασμό της πρώην του

Κέρκυρα: Προφυλακίστηκε ο Πακιστανός που μαχαίρωσε Βρετανό και κατηγορείται για τον βιασμό της πρώην του

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, μετά από ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, διέταξε την προσωρινή κράτηση του 30χρονου Πακιστανού, ο οποίος μαχαίρωσε έναν 50χρονο Βρετανό και φέρεται να βίασε την 30χρονη πρώην σύντροφό του.

Ο 30χρονος είχε συλληφθεί την περασμένη Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου, όταν μετά από διαπληκτισμό με έναν 50χρονο Βρετανό, τον μαχαίρωσε τρεις φορές, ενώ στη συνέχεια φέρεται να βίασε και την Βρετανή πρώην σύντροφό του, η οποία συζούσε πλέον με τον 50χρονο.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον 30χρονο, ο οποίος ερgάζεται και ζει μόνιμα στην Κέρκυρα, έχοντας άδεια παραμονής, είναι η απόπειρα ανθρωποκτονίας, η αρπαγή, ο βιασμός, η οπλοφορία και η οπλοχρησία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο 30χρονος, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες για τα κακουργήματα που φέρεται ότι διέπραξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.