Αναγνωρίστηκε η σωρός του άνδρα που βρέθηκε στην Ν. Μηχανιώνα- Ανήκει στον ψαρά που χάθηκε στις 26 Ιανουαρίου (βίντεο)

Αναγνωρίστηκε η σωρός του άνδρα που βρέθηκε στην Ν. Μηχανιώνα- Ανήκει στον ψαρά που χάθηκε στις 26 Ιανουαρίου (βίντεο)

(Ανανέωση 16:36) Ο 43χρονος Φώτης Χατζηδημητρίου, του οποίου χάθηκαν τα ίχνη από τον περασμένο μήνα, βρέθηκε δυστυχώς νεκρός.

Ένας ψαράς βρήκε το πρωί της Κυριακής το πτώμα του άτυχου άντρα σε θαλάσσια περιοχή στη Νέα Μηχανιώνα. Δυστυχώς μετά τον εντοπισμό της σορού, αποκαλύφθηκε πως πρόκειται για τον 43χρονο.

Η σορός σύμφωνα με το Epsilon αναγνωρίστηκε από την οικογένεια του άτυχου ψαρά.

Ο άντρας αγνοούνταν από τις 26 Ιανουαρίου, όταν ψαράδες της Πιερίας βρήκαν το αλιευτικό σκάφος του, χωρίς όμως να εντοπίσουν ίχνη του ίδιου.

Δείτε το ρεπορτάζ

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Εντοπίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα σορός άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή “Φάρος” Αγγελοχωρίου του δήμου Νέας Μηχανιώνας. Ο άνδρας περίπου 45-50 ετών, μετρίου αναστήματος και κανονικής σωματικής διάπλασης με μαύρα κοντά μαλλιά, έφερε ολόσωμη φόρμα αλιευτικής εργασίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η σορός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ», για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.


Θρίλερ με την ανακάλυψη μιας σορού αγνώστου άνδρα, το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή Φάρος Αγγελοχωρίου, στη Νέα Μηχανιώνα.

Πρόκειται για άνδρα 45-50 ετών, μετρίου αναστήματος και κανονικής σωματικής διάπλασης με μαύρα κοντά μαλλιά, που φορούσε ολόσωμη φόρμα αλιευτικής εργασίας.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, όπου θα διενεργηθεί η νεκροψία-νεκροτομή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.