Χαλκιδική: Η γυναίκα που ανασύρθηκε από τις φλόγες σε μονοκατοικία είναι η δημοσιογράφος Κ. Κάλφα (φωτό, βίντεο)

Χαλκιδική: Η γυναίκα που ανασύρθηκε από τις φλόγες σε μονοκατοικία είναι η δημοσιογράφος Κ. Κάλφα (φωτό, βίντεο)

(Ανανέωση 23:20) Η δημοσιογράφος Καρολίνα Κάλφα είναι η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς που εκδηλώθηκε την Κυριακή σε μονοκατοικία στη Χαλκιδική.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στα Γλυκά Νερά Νέας Ποτίδαιας στη Χαλκιδική.

Την αποκάλυψη έκανε στο Facebook ο δημοσιογράφος και φίλος της Καρoλiνας Κάλφα, Μάνος Τσαγκαράκης.

Στο σημείο επιχείρησαν αμέσως οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν από την οικία και μία 76χρονη γυναίκα με αναπνευστικά προβλήματα, την μητέρα της δημοσιογράφου.

Η Καρoλiνα Κάλφα εργάστηκε στον AΝΤ1, έχει αρθρoγραφήσει σε αρκετά μέσα μαζικής ενημέρωσης και εργαζότανε στo δελτίo ειδήσεων τoυ ALTER.

Οταν το κανάλι έκλεισε, μετακόμισε στην γενέτηρά της και αποφάσισε να ασχοληθεί με τη γη όπως είναι αναφέρει σε συνέντευξη της στην Τατιάνα Στεφανίδου.


Κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία, σήμερα το πρωί, στα Γλυκά Νερά Νέας Ποτίδαιας στη Χαλκιδική, εντοπίστηκε νεκρή, 50χρονη γυναίκα υπήκοος Γερμανίας.

Στο συμβάν – σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας – επιχείρησαν οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν από την οικία και μία 76χρονη γυναίκα με αναπνευστικά προβλήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.