ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Περιστέρι: Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κάηκε ζωντανός – Φώναζε για βοήθεια από το μπαλκόνι αλλά τον είχαν κλειδώσει! (upd)

Περιστέρι: Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κάηκε ζωντανός – Φώναζε για βοήθεια από το μπαλκόνι αλλά τον είχαν κλειδώσει! (upd)

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική το πρωί της Καθαράς Δευτέρας όταν ένας ηλικιωμένος άνδρας κάηκε ζωντανός μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε στο διαμέρισμά του στην οδό Αισώπου στο Περιστέρι

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος τρίτου ορόφου στο οποίο εκδηλώθηκε η φωτιά αλλά δεν κατάφερε να γλιτώσει από τις φλόγες.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη σε πολυώροφη πολυκατοικία στις εργατικές κατοικίες.

Όπως δήλωσε γείτονάς του ο άτυχος ηλικιωμένος είχε βγει στο μπαλκόνι και φώναζε «φωτιά, καίγομαι».

«Δεν μπορούσαμε όμως να μπούμε στο σπίτι γιατί η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Ήταν αργά όταν έσπασαν την πόρτα οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες».

Κατά πληροφορίες ο άτυχος άνδρας ο οποίος ήταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου έπασχε από άνοια ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες στον πρώτο όροφο του κτιρίου έμενε ο γιος του ο οποίος, όμως, απουσίαζε και γι΄ αυτό δεν κατέστη δυνατό έγκαιρα να ανοίξουν την πόρτα του διαμερίσματος.

Οι σπαρακτικές εκκλήσεις του άτυχου Αναστάσιου Ιωσηφίδη, παλιού ποδοσφαιριστή συγκλόνισαν τους πάντες. Αμέσως ο γιος του αλλά και ένας γείτονας που μένουν στον πρώτο όροφο έσπευσαν στον τρίτο για να βοηθήσουν τον ηλικιωμένο.

Οι εικόνες από την είσοδο του διαμερίσματος δείχνουν το μέγεθος και την ένταση της φωτιάς, που χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση των πυροσβεστών δεν εξαπλώθηκε και στα υπόλοιπα διαμερίσματα του πολυώροφου κτιρίου.

Έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς διεξάγει το ανακριτικό της πυροσβεστικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.