ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εντοπίστηκαν συντρίμμια και σοροί επιβατών του αεροπλάνου που συνετρίβη στο Ιράν (βίντεο)

Εντοπίστηκαν συντρίμμια και σοροί επιβατών του αεροπλάνου που συνετρίβη στο Ιράν (βίντεο)

Οι αρχές του Ιράν εντόπισαν τα συντρίμμια του μοιραίου επιβατικού αεροσκάφους της Aseman Airlines, που εξαφανίστηκε την Κυριακή και στο οποίο επέβαιναν 66 επιβάτες στο όρος Ντένα, 14 χιλιόμετρα μακριά από το Γιασούζ.

Η κρατική τηλεόραση του Ιράν μετέδωσε βίντεο από ελικόπτερο, που πέταξε πάνω από τα βουνά, το οποίο όμως αδυνατεί να κατέβει στο σημείο, καθώς υπάρχουν βαθιές και επικίνδυνες χαράδρες.

Οι ομάδες έρευνες συνεχίζουν την προσπάθεια να φτάσουν με τα πόδια εκεί, ενώ θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη η επιχείρηση απομάκρυνσης των σορών, εξαιτίας των πολύ κακών καιρικών συνθηκών.

Ο πιλότος του ελικοπτέρου δήλωσε στο IRIB ότι είδε παντού «σκορπισμένα σώματα γύρω από το αεροπλάνο» και ότι τα συντρίμμια βρέθηκαν σε υψόμετρο περίπου 4.000 μέτρων.

Τα συντρίμμια βρέθηκαν δύο ημέρες μετά την αεροπορική τραγωδία, καθώς τόσο την Κυριακή όσο και τη Δευτέρα η σφοδρή χιονόπτωση και η πυκνή ομίχλη δεν επέτρεπαν σε ελικόπτερα να προσεγγίσουν τα βουνά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.