ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο 28χρονος που «έδωσε» στη 19χρονη που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ τα ναρκωτικά ξεκαθαρίζει την θέση του (βίντεο)

Ο 28χρονος που «έδωσε» στη 19χρονη που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ τα ναρκωτικά ξεκαθαρίζει την θέση του (βίντεο)

Ο Πέτρος, δυόμιση μήνες μετά την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση της σύλληψης της 19χρονης στο Χονγκ Κονγκ που μετέφερε ναρκωτικά, λύνει την σιωπή του σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Δεν έχω καμία σχέση με την υπόθεση», λέει στην εκπομπή ο 28χρονος και αποκαλύπτει πώς γνώρισε την Ειρήνη. Οι δυο τους, όπως περιγράφει στην Τατιάνα Στεφανίδου, γνωρίστηκαν στη Λέσβο καθώς η 19χρονη ήταν φίλη του εργοδότη του κι έκαναν αρκετή παρέα.

Ο Πέτρος, που έφτασε στο νησί από τη Χαλκίδα, άνοιξε δικό του κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών. Όταν οι μετανάστες άρχισαν να συρρέουν στη Μυτιλήνη, τους προμήθευε με τηλεφωνικούς αριθμούς για να διευρύνει την πελατεία του. Για αυτό, όταν η έρευνα της αστυνομία στράφηκε στο όνομά του βρήκε καταχωρημένους σε αυτό 290 αριθμούς.

Κάποια στιγμή όμως οι δουλειές του σταμάτησαν να πηγαίνουν καλά και ο Πέτρος αποφάσισε να επιστρέψει στη Χαλκίδα. Ανακοινώνοντας τα νέα στους φίλους του μέσω του facebook η 19χρονη Ειρήνη επικοινώνησε μαζί του και βγήκαν να πουν τα νέα τους. Τότε του πρότεινε να συνταξιδέψει μαζί της στην Αιθιοπία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.