Βόλος: Συμβολαιογράφος αυτοκτόνησε κόβοντας τον λαιμό του με μαχαίρι

Βόλος: Συμβολαιογράφος αυτοκτόνησε κόβοντας τον λαιμό του με μαχαίρι

H τοπική κοινωνία στο Βόλο είναι σοκαρισμένη από τον τρόπο που επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του ένας συνταξιούχος συμβολαιογράφος.

Ο 73χρονος άνδρας έκοψε την καρωτίδα του με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα Τρίτη στις 10:25 το πρωί, στο σπίτι του 73χρονου συμβολαιογράφου που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.
Ο αυτόχειρας ήταν συνταξιούχος, παντρεμένος και πατέρας παιδιών και τον βρήκε η σύζυγός του μέσα σε μια λίμνη αίματος στο μπάνιο του σπιτιού τους.

Ο 73χρονος άφησε σημείωμα πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα, στο οποίο εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη του. Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και αποκλείστηκε εγκληματική ενέργεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.