ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΗΠΑ: 12χρονος αυτοπυροβολήθηκε σε τουαλέτα σχολείου (φωτό, βίντεο)

ΗΠΑ: 12χρονος αυτοπυροβολήθηκε σε τουαλέτα σχολείου (φωτό, βίντεο)

Ένας μαθητής, αυτή τη φορά ηλικίας 12 ή 13 ετών, μετέφερε σε σχολείο στο Οχάιο ένα όπλο, με το οποίο, αυτοπυροβολήθηκε στην τουαλέτα.

Το νέο αυτό σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στο Jackson Middle School, κοντά στο Massillon, προκαλώντας πανικό στους υπεύθυνους του σχολικού συγκροτήματος, αλλά και στους γονείς των υπολοίπων παιδιών που φοιτούν εκεί.

Σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές, δεν τραυματίστηκε κανένας άλλος μαθητής, ενώ ο 12χρονος μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Δεν έχει διευκρινιστεί ούτε το κίνητρο του μαθητή, ούτε υπό ποιες συνθήκες συνέβη το νέο αυτό περιστατικό, ούτε πού βρήκε το όπλο και αν ανήκε στους γονείς του.

Το Massillon βρίσκεται περίπου 80 χιλιόμετρα από το Κλίβελαντ.

Οι αρχές έδωσαν εντολή να εκκενωθεί το σχολικό συγκρότημα, ενώ αποκλείστηκε η γύρω περιοχή, έως ότου διαπιστωθεί το τι ακριβώς είχε συμβεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μεγάλο ερωτηματικό που ερευνά η αστυνομία, είναι το πού βρήκε ο 12χρονος το όπλο και πώς κατάφερε να το περάσει στο σχολείο, δίχως να το αντιληφθεί κανείς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.