ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Δράμα: 3 άτομα μετέφεραν κροτίδες λαθραία από τη Βουλγαρία

Δράμα: 3 άτομα μετέφεραν κροτίδες λαθραία από τη Βουλγαρία

Επίδοξοι λαθρέμποροι, ψώνιζαν φτηνά από τη Βουλγαρία και μετά τα πουλούσαν στην Ελλάδα, πιο ακριβά.

Μετά τις αλλεπάλληλες συλλήψεις στον Προμαχώνα, άρχισαν να εισάγουν λαθραία προϊόντα και μέσω του Συνοριακού Σημείου Διέλευσης στην Εξοχή της Δράμας!

Ωστόσο, και εκεί αγρυπνούν οι αστυνομικοί του τμήματος Κάτω Νευροκοπίου που έκαναν έρευνα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο έφθασαν από την γειτονική χώρα τρεις Έλληνες ηλικίας 23, 21 και 20 χρόνων και ανακάλυψαν τις 150 κροτίδες που είχαν κρυμμένες στο εσωτερικό του οχήματος! Τις κατέσχεσαν, όπως και το αυτοκίνητο και συνέλαβαν τους τρεις νεαρούς οι οποίοι παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας με κατηγορίες για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα και της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας.

*** Αλλά και στον Προμαχώνα, συνεχίζονται οι απόπειρες εισαγωγής λαθραίων προϊόντων. Με αυτή την κατηγορία συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης ένας 67χρονος Έλληνας ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του 14 φιάλες αλκοολούχων ποτών. Ποτά και όχημα κατασχέθηκαν και ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.