Κέρκυρα: Σύλληψη 32χρονου για 19 κλοπές

Κέρκυρα: Σύλληψη 32χρονου για 19 κλοπές

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, αποκάλυψαν την πλούσια δράση, ενός 32χρονου Έλληνα που είχε αναστατώσει την Κέρκυρα τους τελευταίους δύο μήνες. Ο άντρας είχε κάνει δέκα διαρρήξεις και κλοπές και εννέα απόπειρες.

Ο νεαρός διαρρήκτης είχε στην κατοχή του δύο κλεμμένες μοτοσικλέτες και μεγάλο μέρος των προϊόντων που είχε αρπάξει. Οι σημαντικότερες διαρρήξεις του από τις 5 Δεκεμβρίου που ξεκίνησε να χτυπά, ήταν την πόλη της Κέρκυρας σε μια εμπορική επιχείρηση και μια καφετέρια απ’ όπου άρπαξε 680 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, σε μια άλλη από την οποία έκλεψε 2.500 ευρώ και δυο κινητά και σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στη Νότια Κέρκυρα απ’ όπου έκλεψε 170 ευρώ και προϊόντα καπνού αξίας 2.500 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για την εξιχνίαση και άλλων υποθέσεων, εκτός από αυτές που εξιχνιάστηκαν. Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένες κλοπές και διαρρήξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.