ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΗΠΑ: Ζευγάρι κακοποιούσε τα παιδιά τους- Κλειδωμένα και χωρίς φαγητό για 12 ώρες (φωτό)

ΗΠΑ: Ζευγάρι κακοποιούσε τα παιδιά τους- Κλειδωμένα και χωρίς φαγητό για 12 ώρες (φωτό)

Η αμερικανική κοινωνία, βρίσκεται θεατής σε μια νέα υπόθεση για γονείς- τέρατα που βασάνιζαν τα παιδιά τους.

Μετά τους Τέρπιν που αλυσόδεναν και χτυπούσαν τα 13 παιδιά τους, ο 69χρονος Μπενίτο Γκουτιέρεζ και η 64χρονη σύζυγός του Κάρολ, επίσης κατηγορούνται ότι κλείδωναν τα τέσσερα παιδιά τους, το καθένα μόνο του σε δωμάτια του σπιτιού, στο Τάκσον της Αριζόνα.

Τα παιδιά, που είναι ηλικίας από έξι έως δώδεκα ετών, έμεναν στο δωμάτιο – φυλακή επί δώδεκα ώρες, χωρίς να έχουν πρόσβαση σε νερό, φαγητό, τουαλέτα, ακόμα και φως! Μόνο σε ένα από τα τέσσερα δωμάτια – κελιά του σπιτιού βρέθηκε ένας κουβάς, που χρησιμοποιούσαν τα παιδιά για την ανάγκη τους…

Οι δύο γονείς βρίσκονται υπό κράτηση, δεν διαθέτουν δικηγόρο προς το παρόν και η αστυνομία δεν ανακοίνωσε ποια δικαιολογία χρησιμοποίησαν για τις πράξεις τους.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένα από τα τέσσερα παιδιά κατόρθωσε να το σκάσει από ένα παράθυρο και πλησιάζοντας ένα κατάστημα ζήτησε τηλέφωνο και κάλεσε την Αμεση Δράση. Το παιδί ήταν ξεχτένιστο και σε πολύ κακή κατάσταση, είπε ο καταστηματάρχης σε τοπικά μμε, ενώ το ίδιο και τα αδέρφια του απομακρύνθηκαν άμεσα από το σπίτι των παθών τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.