ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ηγουμενίτσα: Σύλληψη 2 ατόμων για ναρκωτικά- Τα είχαν κρύψει στο κάθισμα του αυτοκινήτου

Ηγουμενίτσα: Σύλληψη 2 ατόμων για ναρκωτικά- Τα είχαν κρύψει στο κάθισμα του αυτοκινήτου

Ένας 65χρονος αλλοδαπός και μια 72χρονη βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη του λιμένα εξωτερικού, από προσωπικό της ομάδας Κ9/Περιφερειακής Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή στελεχών του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής και κατόπιν ένδειξης αστυνομικού σκύλου Κ9, βρέθηκε στο Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ο 65χρονος αλλοδαπός με συνοδηγό την 72χρονη αλλοδαπή, εντός ειδικά διαμορφωμένης κρύπτης στο κάτω μέρος του δαπέδου, δεξιά και αριστερά από τα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού, ποσότητα ναρκωτικής ουσίας ηρωίνης, συσκευασμένη σε εννέα (09) δέματα, τυλιγμένα σε σελοφάν, συνολικού μικτού βάρους εννέα κιλών και εκατόν ογδόντα γραμμαρίων (9,180 kg).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, το Ι.Χ.Ε. όχημα, δύο (02) κινητά τηλέφωνα, μία (01) συσκευή πλοήγησης (GPS) καθώς και τα χρηματικά ποσά των χιλίων πεντακοσίων ευρώ (1.500€), τριάντα πέντε δολαρίων ΗΠΑ και εκατόν τριάντα έξι λέβα Βουλγαρίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.