ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δ. Αχαΐα: Δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον αστυνομικών- Αργότερα έκλεψαν δύο μίνι μαρκετ

Δ. Αχαΐα: Δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον αστυνομικών- Αργότερα έκλεψαν δύο μίνι μαρκετ

Οι αστυνομικοί κινδύνευσαν τη ζωή τους καθώς το αμάξι που καταδίωξαν, άνοιξε πυρ εναντίον τους, ευτυχώς χωρίς να τραυματίσει κάποιον

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου επί της εθνικής οδού Πατρών– Πύργου στο ύψος της Κάτω Αχαΐας και, παρά την καταδίωξη, οι επιβάτες του ύποπτου Ι.Χ. κατάφεραν να διαφύγουν. Οι πυροβολισμοί ήταν η «απάντηση» του αδίστακτου κακοποιού στο σήμα για έλεγχο που είχαν κάνει οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στο αυτοκίνητο.

Φαίνεται, όμως, ότι οι σφαίρες κατά των αστυνομικών δεν ήταν αρκετές για τους κουκουλοφόρους δράστες που δεν ματαίωσαν τα σχέδιά τους. Έτσι, πήγαν στο Μαζαράκι Αχαΐας, όπου διέρρηξαν δυο μίνι μάρκετ και άρπαξαν προϊόντα από το ένα από αυτά. Όταν παραβίαζαν το δεύτερο, έγιναν αντιληπτοί από έναν κάτοικο του χωριού που έβαλε τις φωνές αναγκάζοντάς τους να τραπούν σε φυγή με το κόκκινο αυτοκίνητο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικές δυνάμεις «όργωσαν» την ευρύτερη περιοχή, αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο με τους τέσσερις κακοποιούς. Άνδρες της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας διενεργούν προανάκριση και, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμούν ότι πρόκειται για σεσημασμένους οι οποίοι εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές σε περιοχές της Μανωλάδας και της Βάρδας στην Ηλεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.