ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αιχμαλωσία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αιχμαλωσία  των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Μετά την Ορεστιάδα, συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη σύλληψη και αιχμαλωσία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από Τούρκους θα πραγματοποιήσουν κάτοικοι της Θεσσαλονίκης που κατάγονται από περιοχές του Έβρου. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 14.00 μπροστά από το τουρκικό προξενείο.

Στο μεταξύ, συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους δύο έλληνες στρατιωτικούς, που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, διοργανώνεται στην Ορεστιάδα. Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη στις 13:30, στην κεντρική πλατεία, για τον ανθυπολοχαγό Αγγελο Μητρετώδη και τον λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, οι οποίοι συνελήφθησαν στον Εβρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο συλλαλητήριο θα δώσουν το παρών οι γονείς του Κούκλατζη, ενώ μαζί με τους γονείς του Μητρετώδη αναμένεται τη Δευτέρα να βρεθούν ξανά στην Αδριανούπολη, για να επισκεφθούν τα παιδιά τους στη φυλακή που κρατούνται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.