ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Μεξικό: Αστυνομικοί βγάζουν φωτογραφίες με topless γυναίκες και «αναστατώνονται» (φωτό)

Μεξικό: Αστυνομικοί βγάζουν φωτογραφίες με topless γυναίκες και «αναστατώνονται» (φωτό)

Μπορεί ν’ ακούγεται σαν ψέμα αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Τα έδωσαν όλα για τον… τουρισμό και τη… φιλοξενία της χώρας τους, αλλά η υπηρεσία είχε εκ διαμέτρου αντίθεση άποψη! Τρεις αστυνομικοί στο Μεξικό απολύθηκαν από το σώμα διότι φωτογραφήθηκαν με γυμνόστηθες τουρίστριες σε παραλία στο Κανκούν.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι επίμαχες φωτογραφίες αναρτήθηκαν στα social media. Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, η θέση των αστυνομικών ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Πώς να αντιδράσουν μπροστά στις δύο πανέμορφες κοπέλες, οι οποίες τους ζήτησαν ένα ελάχιστο σουβενίρ, μία αναμνηστική φωτογραφία από την παρουσία τους στο Μεξικό.

Οι τρεις αστυνομικοί, με τα αυτόματα στα χέρια, τα αλεξίσφαιρα γιλέκα και την πλήρη εξάρτηση, πόζαραν με τις δύο γυμνόστηθες κοπέλες, οι οποίες, προς τιμήν τους, κάλυψαν τα επίμαχα… στήθη τους, ώστε να δείξουν τον απαιτούμενο σεβασμό.

Όλα αυτά, τις ιδιαιτερότητες της στιγμής, το επίπεδο δυσκολίας της κρίσιμης αυτής αποστολής που κλήθηκαν να φέρουν σε πέρας οι τρεις ένστολοι και της γενικότερης κουλτούρας φιλοξενίας του μεξικάνικου λαού, δεν ελήφθησαν υπόψιν από τους αρμόδιους, οι οποίοι αποφάσισαν να αφαιρέσουν το σήμα από τους αστυνομικούς και να τους απολύσουν από το σώμα.

Μάλιστα, το θέμα έφτασε μέχρι την πολιτική ηγεσία και τον υπουργό Δημόσιας Ασφάλειας, Κιντάνα Ρόο, ο οποίος διέταξε έρευνα σε βάθος, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ευθύνες σε ανώτερους αξιωματικούς και αν αυτό το περιστατικό είναι σύνηθες ή τυχαίο.

Ακολουθούν οι «επίμαχες» φωτογραφίες που «έκαψαν» τους τρεις αστυνομικούς…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.