ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Παλαιό Φάληρο: Αδίστακτοι ληστές βασάνισαν 55χρονο μέσα στο διαμέρισμά του

Παλαιό Φάληρο: Αδίστακτοι ληστές  βασάνισαν 55χρονο μέσα στο διαμέρισμά του

Καρτέρι σε 55χρονο στο Παλαιό Φάληρο, έστησαν τρεις αδίστακτοι ληστές και αφού τον έδεσαν με καλώδια μέσα στο διαμέρισμα του, τον ξυλοκόπησαν και του φόρεσαν μαξιλαροθήκη στο κεφάλι για να τους αποκαλύψει που είχε μετρητά.

Αφού άρπαξαν 4000 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο, παράτησαν το θύμα δεμένο και με την μαξιλαροθήκη στο κεφάλι και εξαφανίστηκαν. Το περιστατικό του τρόμου σημειώθηκε ένα τέταρτο πριν τις 10 το βράδυ της Τρίτης.

Ο 55χρονος επέστρεφε στο σπίτι του επί της οδού Πικροδάφνης στο Παλαιό Φάληρο. Το ασανσέρ σταμάτησε στον 6ο όροφο όπου βρίσκεται το διαμέρισμα και ο άνδρας πριν προλάβει να βγει, έρχεται αντιμέτωπος με τους τρεις κουκουλοφόρους που προφανώς είχαν στήσει καρτέρι και περίμεναν το θύμα τους να επιστρέψει για να περάσουν στη δεύτερη και πιο άγρια φάση του σχεδίου.

Με ιδιαίτερη σκληρότητα τον αρπάζουν, τον οδηγούν μέσα στο διαμέρισμα και αφού τον ξυλοκοπούν στη συνέχεια τον δένουν με καλώδια και του φοράνε μια μαξιλαροθήκη στο κεφάλι για να τους πει που είναι τα χρήματα.

Οι κουκουλοφόροι εισβολείς αφού κάνουν φύλλο και φτερό το διαμέρισμα του 6ου ορόφου, αρπάζουν ένα τσαντάκι του 55χρονου που περιείχε 4000 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια εξαφανίζονται εγκαταλείποντας το θύμα τους δεμένο και αβοήθητο. Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για μια άγρια συμμορία που χτυπά στοχευμένα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρακολουθεί και συγκεντρώνει πληροφορίες για άτομα που γνωρίζει ότι έχουν μετρητά στα σπίτια τους ενώ αυτό που τη χαρακτηρίζει είναι η απίστευτη βιαιότητα αφού δεν διστάζουν να ξυλοκοπήσουν, να βασανίσουν, να δέσουν τα θύματα τους και να τα εγκαταλείψουν δεμένα και φιμωμένα μετά τις εισβολές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.