Προμαχώνας: Σύλληψη 6 ατόμων που μετέφεραν προϊόντα από τη Βουλγαρία

Προμαχώνας: Σύλληψη 6 ατόμων που μετέφεραν προϊόντα από τη Βουλγαρία

Πέντε αλλοδαποί και ένας Έλληνας, έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης που διενεργούν καθημερινά ελέγχους για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου στην ευρύτερη περιοχή του Προμαχώνα. Οι συλληφθέντες μετέφεραν προϊόντα από τη Βουλγαρία με τα αυτοκίνητά τους.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν διαδοχικά ένας 56χρονος Ρουμάνος που διαπιστώθηκε να μεταφέρει δοχεία με 73 λίτρα πετρελαίου, ένας 32χρονος ομοεθνής του που είχε εισάγει 85 πακέτα τσιγάρων, ένας 42χρονος Βρετανός που μετέφερε φιάλες με συνολικά 20,1 λίτρα αλκοολούχων ποτών, ένας 34χρονος Βούλγαρος που εισήγε δοχεία με 80 λίτρα πετρελαίου, ένας 53χρονος Σκοπιανός που επίσης μετέφερε φιάλες με συνολικά 17,7 λίτρα αλκοολούχων ποτών και ένας 61χρονος Έλληνας που διαπιστώθηκε να μεταφέρει 22 φιάλες με 15,4 λίτρα αλκοολούχων ποτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα τα οχήματα των δραστών κατασχέθηκαν ως μέσα για την διάπραξη λαθρεμπορίας και τα λαθραία προϊόντα παραδόθηκαν στο Τελωνείο του Προμαχώνα, ενώ οι έξι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, που τους απήγγειλε κατηγορία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.