Βρέθηκαν οι δύο αδελφές που είχαν φύγει από το Δήλεσι

Βρέθηκαν οι δύο αδελφές που είχαν φύγει από το Δήλεσι

Τέλος μπήκε στην αγωνία της οικογένειας των δύο κοριτσιών που είχαν φύγει από το σπίτι τους στο Δήλεσι από την περασμένη Δευτέρα. Όπως ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού η Ντανιέλα και η Εμμανουέλα μετά την επικοινωνία που είχαν με την οργάνωση και την υποστήριξη που δέχθηκαν, πείστηκαν να έρθουν σε επαφή με την Αστυνομία προκειμένου να πουν πού βρίσκονται. Τόσο η 17χρονη Ντενίσα όσο και η 16χρονη Εμμανουέλα είναι καλά στην υγεία τους.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού:

Η αναζήτηση της Ντενίσα Ντ., 17 ετών και της Εμμανουέλας Ντ., 16 ετών, έληξε σήμερα το πρωί, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών ανθρώπων που τις αναζητούσαν.

Η Ντενίσα Ντ. και η Εμμανουέλα Ντ. βρέθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους. Κατόπιν επικοινωνίας που είχαν τα δύο κορίτσια μέσω της «Ευρωπαϊκής Γραμμής Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» του «Χαμόγελου του Παιδιού» και τη στήριξη που λάβανε, δημιουργήθηκε ένα κλίμα εμπιστοσύνης, το οποίο οδήγησε στη διασύνδεσή τους με τις Αστυνομικές Αρχές και στην εύρεσή τους.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Ντενίσα Ντ. και στην Εμμανουέλα ΝΤ. και στην οικογένειά τους για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Μαζί τους είχε εξαφανιστεί ανιψιός γνωστής ηθοποιού

Τα δύο κορίτσια εικάζεται ότι είχαν φύγει μαζί με έναν 19χρονο φίλο τους ο οποίος έχει εξαφανιστεί και αυτός από το σπίτι του σύμφωνα με δηλώσεις του πατέρα του. Μάλιστα ο 19χρονος φαίνεται να είχε ενημερώσει τον πατέρα του, ότι οι δυο φίλες του αντιμετώπιζαν κάποια οικογενειακά προβλήματα και ήταν διατεθειμένος να τις βοηθήσει.

«Ο ανιψιός μου πηγαίνει στο ΕΠΑΛ και παράλληλα εργάζεται εδώ στο Δήλεσι της Βοιωτίας . Είναι ένα ανεξάρτητο και καλό παιδί . Εγώ τον είδα τελευταία φορά την περασμένη Παρασκευή όπου θα πήγαινε στη δουλίτσα του αλλά δεν γνωρίζω αν έχει σχέση με τα κορίτσια. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι σήμερα ο πατέρας του δήλωσε την εξαφάνισή του στην αστυνομία στην Αθήνα. Ο πατέρας του μίλησε τελευταία φορά τη Δευτέρα το απόγευμα και από εκείνη την ημέρα είναι κλειστό το κινητό του», δήλωσε η θεία του 19χρονου, η γνωστή ηθοποιός Μαίρη Χαλκιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.