ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φιλιππίνες: 10 νεκροί από συντριβή μικρού αεροπλάνου σε σπίτι

Φιλιππίνες: 10 νεκροί από συντριβή μικρού αεροπλάνου σε σπίτι

Μικρό αεροπλάνο συνετρίβη σε σπίτι βόρεια της πρωτεύουσας των Φιλιππίνων, με αποτέλεσμα 10 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Το μονοκινητήριο Piper 23 Apache, είχε μόλις απογειωθεί από ένα μικρό αεροδρόμιο κοντά στο σημείο της συντριβής, σύμφωνα με τον Έρικ Απολόνιο, εκπρόσωπο της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας των Φιλιππίνων (CAAP).

«Ολοι οι επιβάτες του αεροπλάνου σκοτώθηκαν όπως επίσης και οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο σπίτι πάνω στο οποίο έπεσε το αεροπλάνο», δήλωσε ο αξιωματούχος.

Το μικρό αεροσκάφος έπεσε πάνω στο σπίτι μιας 80χρονης και όπως ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας: «Το σπίτι κάηκε και το αεροσκάφος καταστράφηκε εντελώς»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.