Δύο άτομα συνελήφθησαν την ώρα που «άνοιγαν» αυτοκίνητα στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης

Δύο άτομα συνελήφθησαν την ώρα που «άνοιγαν» αυτοκίνητα στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης

Συνελήφθησαν δύο άτομα την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν σταθμευμένα οχήματα στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης, ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα οι δράστες από τον Φεβρουάριο είχαν «ανοίξει» 14 οχήματα στα νότια προάστια.

Οι δράστες, ένας 20χρονος υπήκοος Αλγερίας και ένας 26χρονος υπήκοος Τυνησίας, προέβαιναν, σύμφωνα με την αστυνομία, στην θραύση των υαλοπινάκων και στη συνέχεια εισέρχονταν στο εσωτερικό τους και αφαιρούσαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, έγγραφα και τιμαλφή.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, μεσημβρινές ώρες της 13-3-2018, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, ένας 20χρονος υπήκοος Αλγερίας και ένας 26χρονος υπήκοος Τυνησίας, να επιχειρούν να διαρρήξουν σταθμευμένα οχήματα στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες, από τον περασμένο Φεβρουάριο, προέβαιναν συστηματικά σε διαρρήξεις σταθμευμένων αυτοκινήτων, είτε παραβιάζοντας τις κλειδαριές είτε προβαίνοντας στην θραύση των υαλοπινάκων και στη συνέχεια εισέρχονταν στο εσωτερικό τους και αφαιρούσαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, έγγραφα και τιμαλφή.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί δεκατέσσερις (14) περιπτώσεις κλοπών από οχήματα, σε διάφορες περιοχές των Νοτίων προαστίων (Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βάρκιζα).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.