ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Από την αρχή θα ξεκινήσει η δίκη για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο- Έγινε δεκτό το αίτημα αποχής

Από την αρχή θα ξεκινήσει η δίκη για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο- Έγινε δεκτό το αίτημα αποχής

Η πρόεδρος του δικαστηρίου που δικάζει την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Μαρία Κουτέρη δέχτηκε σήμερα, το αίτημα αποχής που είχε κατατεθεί.

Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η δίκη, που είχε ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2016 κι ακόμα δεν είχε ολοκληρωθεί η εξέταση ούτε του πρώτου μάρτυρα, αναβλήθηκε για τις 3.12.2018.

Υπενθυμίζεται ότι πριν την πρόεδρο, αίτημα αποχής είχε καταθέσει μια σύνεδρος του δικαστηρίου υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί πλέον να συνυπάρξει με την κ. Κουτέρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης αίτημα εξαίρεσης της προέδρου είχε κατατεθεί και από συνηγόρους υπεράσπισης.
Πλέον, όταν η δίκη ξεκινήσει τον ερχόμενο Δεκέμβριο, οπότε και προσδιορίστηκε, το δικαστήριο θα εξετάσει την υπόθεση από μηδενική βάση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.