Συνολικά 15 μάρτυρες για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου στο Μαρούσι

Συνολικά 15 μάρτυρες για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου στο Μαρούσι

Πλήρη εικόνα για τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι, καθώς και την ταυτότητα των τριών ατόμων που ενεπλάκησαν στην άγρια δολοφονία του 19χρονου, έχει πλέον η Αστυνομία. Συνολικά 15 μάρτυρες κατέθεσαν.

Από νωρίς το μεσημέρι στα γραφεία του 11ου ορόφου στη ΓΑΔΑ, βρίσκονται νεαροί για να δώσουν κατάθεση για όλα όσα συνέβησαν λίγα λεπτά μετά τις 5 τα ξημερώματα στην πλατεία του Αμαρουσίου. Μάλιστα, πληροφορίες λένε ότι ανάμεσα τους ίσως είναι κάποιοι από αυτούς που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο και ότι βρίσκονται πολύ κοντά στο δολοφόνο.

Παράλληλα, εκτιμούν ότι με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα διαπιστώσουν αν το κινητό τηλέφωνο του Θωμά είχε πραγματοποιήσει ή δεχτεί κλήσεις από τα τηλέφωνα των υπόπτων το μοιραίο βράδυ. Και αυτό γιατί, μαρτυρίες γνωστών του άτυχου νέου μιλούν για τηλεφωνικό ραντεβού που έκλεισε το θύμα με την συγκεκριμένη παρέα για να κλείσουν κάποιες οικονομικές μικροδιαφορές – λογαριασμούς από το πρόσφατο παρελθόν, τις οποίες δεν γνωρίζουν ακριβώς οι αστυνομικοί και «σφραγίστηκαν» με το αίμα του 19χρονου.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο άνθρωπος που κάρφωσε το μαχαίρι στην κοιλιά του άτυχου Θωμά και του «πήρε την ζωή», ανήκει σε μια μεγάλη παρέα Ελλήνων και Αλβανών και ερευνάται αν η συγκεκριμένη ομάδα εμπλέκεται και σε άλλα άγρια επεισόδια στην ευρύτερη περιοχή των βορείων προαστίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.