ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Λαμία: 28χρονος ξόδεψε τα λεφτά και μετά είπε ότι τον λήστεψαν

Λαμία: 28χρονος ξόδεψε τα λεφτά και μετά είπε ότι τον λήστεψαν

Είχε φάει τα χρήματα της οικογένειας και σκηνοθέτησε ληστεία, 28χρονος Λαμιώτης που βρίσκεται πλέον κατηγορούμενος για ψευδορκία και ψευδή καταμήνυση.

Το σκηνικό στήθηκε μεσημβρινές ώρες της περασμένης Παρασκευής (16-03-2018), με τον 28χρονο να καταγγέλλει στην αστυνομία ότι, λίγο νωρίτερα, άγνωστοι δράστες, του είχαν επιτεθεί και τον είχαν ληστέψει, μετά την έξοδο του από τράπεζα που βρίσκεται στην οδό Βασιλικών.

Σύμφωνα με την ιστορία που ανέφερε ο 28χρονος, είχε κάνει ανάληψη χρημάτων, περίπου 700 ευρώ, τα οποία του αφαίρεσαν την ώρα που πήγε να μπει στο αυτοκίνητό του, αφού πρώτα τον χτύπησαν με κάποιο αντικείμενο στο κεφάλι, όπως είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς.

Στην έρευνα, που ακολούθησε όμως από την Ασφάλεια Λαμίας, αποκαλύφθηκαν τα ψέματα που είχε πει ο 28χρονος για τη ληστεία, με αποτέλεσμα να αναγκασθεί να ομολογήσει ότι τη σκηνοθέτησε ο ίδιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.