Σπάραξε η μητέρα στην κηδεία του 19χρονου που δολοφονήθηκε στο Μαρούσι (φωτό)

Σπάραξε η μητέρα στην κηδεία του 19χρονου που δολοφονήθηκε στο Μαρούσι (φωτό)

Σπαρακτικό ήταν το «τελευταίο αντίο» στον άτυχο Θωμά που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι. Συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν τον 19χρονο στην τελευταία του κατοικία , σήμερα το μεσημέρι στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Καματερό.

Σε κλίμα πόνου και βαθιάς θλίψης οι γονείς του 19χρονου Θωμά αποχαιρέτησαν το μοναχοπαίδι τους , μη μπορώντας να πιστέψουν στο τραγικό χτύπημα της μοίρας .

Στη θέα του φέρετρου η μητέρα λύγισε.Τα πόδια της δεν την κρατούσαν. Με κλάμα και φωνή που έτρεμε απευθυνόταν στο παιδί της.

«Ο Θωμάς ήταν ένας άγγελος» ψιθύριζαν όλοι και θρηνούσαν για το τόσο άδικο και πρόωρο χαμό του με τους φίλους του να κρατούν λουλούδια για να του ευχηθούν «καλό παράδεισο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.