ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αποφυλακίστηκε μετά από 30 χρόνια ο διαβόητος ληστής Κώστας Σαμαράς ή «Πεταλούδας» (βίντεο)

Αποφυλακίστηκε μετά από 30 χρόνια ο διαβόητος ληστής Κώστας Σαμαράς ή «Πεταλούδας» (βίντεο)

Μετά από 30 χρόνια ο Έλληνας «Πεταλούδας» ή κατά κόσμον Κώστας Σαμαράς αποφαυλακίστηκε. Τα 30 αυτά χρόνια τα είχε εκτίσει ωστόσο με κάποια μικρά «διαλείμματα» αφού είχε καταφέρει να αποδράσει συνολικά πέντε φορές, ενώ ισάριθμες προσπάθησε ανεπιτυχώς.

Όπως μετέδωσε σε ρεπορτάζ της η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στο Star, κατά την έξοδό του από τις φυλακές της Χαλκίδας, στην αποφυλάκισή του, ήταν παρούσα η σύζυγός του, Όλγα, με την οποία παντρεύτηκε μέσα στις φυλακές το 2015, καθώς και φίλοι του.

Ο ίδιος δήλωσε στην κάμερα: «Πολλές φορές η ελευθερία είναι στο μυαλό. Έχει τύχει να αισθάνομαι στην κορυφή ενός βουνού και να αισθάνομαι αδιέξοδο. Άλλες φορές, έχει τύχει να είμαι μέσα σε ένα κελί και να αισθάνομαι ελεύθερος».

Ο «Πεταλούδας» είχε καταδικαστεί για ληστείες, κλοπές και άλλα αδικήματα και η τελευταία φορά που είχε αποδράσει και ξανασυλληφθεί ήταν το 2012, όταν βρέθηκε σε πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου, με εκρηκτικά «μαϊμού» στο Μοσχάτο.

Ο Κώστας Σαμαράς είχε γίνει γνωστός κυρίως για ληστείες τραπεζών σε κωμοπόλεις, κυρίως με τη βοήθεια των συνεργατών του, των αδερφών Παλαιοκώστα.

Το ρεπορτάζ στο 1:14:00 του παρακάτω βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.