ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Tι συμβαίνει; – Τρία νέα παιδιά αυτοκτόνησαν μέσα σε 24 ώρες

Tι συμβαίνει; – Τρία νέα παιδιά αυτοκτόνησαν μέσα σε 24 ώρες

Χθες στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε νεκρή μια 20χρονη φοιτήτρια Ιατρικής η οποία απαγχονίστηκε στο διαμέρισμα που νοίκιαζε στο κέντρο της πόλης.

Την Τρίτη το απόγευμα επικοινώνησαν με μια φίλη της και της ζήτησαν να πάει στο σπίτι της για να δει αν η κόρη τους είναι καλά. Χτύπησε το κουδούνι, δεν άνοιξε κανείς και η κοπέλα κάλεσε κλειδαρά. Οταν μπήκαν μέσα αντίκρισαν το σοκαριστικό θέαμα. Η 20χρονη είχε αφήσει και σημείωμα, το οποίο πήραν οι αστυνομικοί και σύμφωνα με πληροφορίες επικαλούνταν ψυχολογικούς λόγους που την ώθησαν να πάρει την απόφαση να βάλει τέρμα στη ζωή της.

Εντωμεταξύ, χθες, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στην περιοχή της Μεταμόρφωσης Βόλου, μια 22χρονη κοπέλα αυτοκτόνησε πηδώντας από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα το πρωί ένα 18χρονο αγόρι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του, στο Γερακάρι Αγιάς στη Λάρισα. Τον 18χρονο βρήκε κρεμασμένο, με σχοινί που σχημάτιζε βρόγχο, στο υπόστεγο του σπιτιού του, η γιαγιά του, λίγο πριν τις 7 το πρωί σήμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.