Το φθινόπωρο η παράδοση του νέου νοσοκομείου στη Λευκάδα

Το φθινόπωρο η παράδοση του νέου νοσοκομείου στη Λευκάδα

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη με τον διοικητή του νοσοκομείου Λευκάδας Β. Μίχα, προέκυψε ότι το νέο νοσοκομείο του νησιού θα είναι έτοιμο το φθινόπωρο.

«Ολοι οι εμπλεκόμενοι φορείς δεσμεύτηκαν για την υλοποίηση των υπολειπόμενων εργασιών (συνδέσεις δικτύων, οδικό δίκτυο, περιβάλλοντα χώρο), την παροχή επιπλέον εξοπλισμού (αξονικός, μηχανήματα αιμοκάθαρσης, γεννήτρια οξυγόνου κα) και παράδοση του νοσοκομείου στο λευκαδίτικο λαό μέσα στο φθινόπωρο του 2018», αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της συνάντησης πραγματοποιήθηκε και μια πρώτη συζήτηση ανάμεσα στο υπουργείο και τον δήμαρχο Λευκάδας για την αξιοποίηση του κτηρίου που στεγάζει σήμερα το νοσοκομείο, «καθότι κοινός τόπος αποτελεί η αξιοποίηση της δημόσιας περιούσιας», καταλήγει η ανακοίνωση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι στη σύσκεψη έλαβαν μέρος επίσης, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Τ. Νικολόπουλος, ο δήμαρχος Λευκάδας, Κ. Δρακονταειδής, η πρόεδρος και η διευθ. σύμβουλος των Κτηριακών Υποδομών κ.κ. Σ. Πολίτου και Β. Καραγιάννη, αλλά και ο εργολάβος του έργου της ανέγερσης του νέου νοσοκομείου του νησιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.