ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βόλος: Μόλις κοίταξε τον τραπεζικό της λογαριασμό… κατάλαβε το μεγάλο λάθος της!

Βόλος: Μόλις κοίταξε τον τραπεζικό της λογαριασμό… κατάλαβε το μεγάλο λάθος της!

Γυναίκα πήγε σε ΑΤΜ και λίγο αργότερα είδε το υπόλοιπο του τραπεζικού της λογαριασμού. Εικόνες και διάλογοι άρχισαν να περνούν από το μυαλό της…

Εμπιστεύτηκε τον λογαριασμό στην ανιψιά της για να μπορεί να κάνει αναλήψεις χρημάτων και να τη φροντίζει, αλλά η ανιψιά «σήκωσε» όλα τα χρήματα από την τράπεζα και τα παρακράτησε χωρίς την άδεια της θείας της.

Ένοχη χωρίς ελαφρυντικά κρίθηκε χθες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου η 39χρονη, για υπόθεση υπεξαίρεσης που συνέβη το 2014 σε ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού και ανέβηκε στο ακροατήριο. Η 39χρονη καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δεκαοχτώ μηνών με τριετή αναστολή και έφεση με αναστέλλουσα δύναμη για υπεξαίρεση.

Από την ακροαματική διαδικασία προέκυψε ότι η ηλικιωμένη γυναίκα εξουσιοδότησε την ανιψιά της να κάνει αναλήψεις από τον λογαριασμό της, καθώς ήταν άρρωστη και χρειαζόταν έναν άνθρωπο να τη φροντίζει επειδή νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εντούτοις, η 39χρονη ανιψιά της πήρε όλα τα χρήματα από τον λογαριασμό, τα οποία ανέρχονταν στο ποσό των 11.000 ευρώ, χωρίς να έχει εξασφαλίσει τη συγκατάθεσή της θείας της. Διά του πληρεξούσιου δικηγόρου της, η καταδικασθείσα υποστήριξε στο δικαστήριο ότι προέβη στην ανάληψη του εν λόγω ποσού επειδή είχε την εξουσιοδότηση από τη θεία της. Επέμεινε ότι «σήκωσε» τα χρήματα με τη συγκατάθεση της θείας της, και τόνισε ότι έχει ήδη επιστρέψει ένα μεγάλο μέρος του ποσού. Μετά τη δίκη ασκήθηκε έφεση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.