Πεύκη: Έκρηξη σε ΑΤΜ προκάλεσαν άγνωστοι τα ξημερώματα- Απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό

Πεύκη: Έκρηξη σε ΑΤΜ προκάλεσαν άγνωστοι τα ξημερώματα- Απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό

Από την έκρηξη προκλήθηκαν φθορές στο ΑΤΜ και τη τζαμαρία του καταστήματος.

Λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκαν στο τέρμα της Αγίου Νικολάου στο Καματερό καμένα δυο ΙΧ ίδιας μάρκας και ίδιο μοντέλο και τα δυο. Το ένα από αυτά είχε δηλωθεί ως κλεμμένο, ενώ και το δεύτερο, εικάζουν στην ΕΛ.ΑΣ., ήταν επίσης κλεμμένο αλλά οι ιδιοκτήτες του δεν είχαν προλάβει να το δηλώσουν. Αστυνομικές πηγές συνδέουν τα δυο πυρπολημένα αμάξια με το χτύπημα στο ΑΤΜ εικάζοντας ότι με αυτά διέφυγαν τα μέλη της συμμορίας που χτυπά ΑΤΜ με σκοπό να εξαφανίζουν τα ίχνη τους.

Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πολλοστή φορά που διαρρήκτες, με τη μέθοδο Plofkraak χτυπούν ΑΤΜ στην Αττική. Τους τελευταίους μήνες, συμμορίες, νέες και παλιές, έχουν χτυπήσει εκατοντάδες ΑΤΜ σε όλη την ΑΤΚ με την εν λόγω μέθοδο καταφέρνοντας τις περισσότερες φορές να αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά, προκαλώντας παράλληλα και υλικές ζημιές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.