Πάτρα: Συνελήφθη ο 64χρονος που μετέφερε 78 μπαλάκια ναρκωτικών κρυμμένα μέσα στο στομάχι του

Πάτρα: Συνελήφθη ο 64χρονος που  μετέφερε 78 μπαλάκια ναρκωτικών κρυμμένα μέσα στο στομάχι του

Κατασχέθηκαν ακόμη 78 συσκευασίες με ναρκωτικά, τις οποίες ο δράστης απέβαλλε από τον οργανισμό του και περιείχαν 148 γραμμάρια κάνναβης, δέκα γραμμάρια κοκαΐνης και δυο περίπου γραμμάρια ηρωίνης

Συνολικά ο δράστης κατά τη μεταγωγή του επιχείρησε να περάσει στις φυλακές, σχεδόν 600 γραμμάρια ναρκωτικών τα οποία είτε είχε καταπιεί είτε είχε κρύψει στις αποσκευές του

Ο 64χρονος έγκλειστος φυλακών, συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα, για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα. Θυμίζουμε ότι αρχικά, τον έπιασαν με ναρκωτικά κρυμμένα σε μπουκάλια σαμπουάν, κατά τη διάρκεια μεταγωγής του από ένα σωφρονιστικό κατάστημα σε άλλο.

Ωστόσο, ο 64χρονος κατά την παραμονή του ως κρατούμενος, σε νοσοκομείο της Πάτρας, απέβαλλε από τον οργανισμό του άλλες 74 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 148 γραμμάρια κάνναβης, 3 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 10,3 γραμμάρια κοκαΐνης και μια συσκευασία με 2,2 γραμμάρια ηρωίνης, οι οποίες κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Ο 64χρονος κρατούνταν σε σωφρονιστικό κατάστημα με ένταλμα σύλληψης και προσωρινής κράτησης του 4ου Ανακριτικού Τμήματος Ναρκωτικών του Πρωτοδικείου Αθηνών, για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση. Την προανάκριση έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: PatrasTimes

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.