ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας- Πορείες για ΔΕΗ- Συντάξεις και νοσοκομεία

Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας- Πορείες για ΔΕΗ- Συντάξεις και νοσοκομεία

Απροσπέλαστο θα είναι το κέντρο της Αθήνας σήμερα καθώς προγραμματίζονται τρεις συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας για τη ΔΕΗ, τις συντάξεις και την κατάσταση στην οικονομία.

Πρώτοι δίνουν ραντεβού στις 10:00 το πρωί στην πλατεία Κοτζιά οι συνταξιούχοι που διαμαρτύρονται για την περικοπή της προσωπικής διαφοράς που σκοπεύει να εφαρμόσει η κυβέρνηση το 2019, η οποία αντιστοιχεί σε αφαίμαξη 2-3 συντάξεων ετησίως , την κατάργηση του ΕΚΑΣ και τη μείωση του αφορολόγητου στα 5.600€.

Για τις 10:30 έχει προγραμματιστεί έξω από τα γραφεία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στη Χαλκοκονδύλη η προσυγκέντρωση των μελών της ομοσπονδίας που αντιδρούν στο νομοσχέδιο για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ. Οι εργαζόμενοι της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού στη συνέχεια, στις 12:30 θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος καθώς θα κορυφώνεται η συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής για την ψήφιση του νομοσχεδίου.

Η ΠΟΕΔΗΝ από την πλευρά της προγραμματίζει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10:30 το πρωί έξω από τα γραφεία της 1ης ΥΠΕ στην οδό Ζαχάρωφ στους Αμπελοκήπους. Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία διαμαρτύρονται για την υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση του ΕΣΥ και ζητούν την επίλυση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων του κλάδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τη διευκόλυνση των εργαζομένων η ΠΟΕΔΗΝ έχει κυρήξει στάση εργασίας από τις 10 έως τις 3 μετά το μεσημέρι ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα έχει κηρυχθεί 24ωρη απεργία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.