Πρωτοφανές: «Δεν είχα καταλάβει τίποτα – Είχε παχύνει λίγο» είπε η μητέρα της 22χρονης!

Πρωτοφανές: «Δεν είχα καταλάβει τίποτα –  Είχε παχύνει λίγο» είπε η μητέρα της 22χρονης!

Προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι ουδείς είχε αντιληφθεί ότι η 22χρονη όχι μόνο ήταν εγκυμονούσα αλλά εν τέλει γέννησε και μόνη της στο σπίτι της.

Ούτε κανείς είδε την διαφορά πριν γεννήσει αλλά ούτε μετά όταν γέννησε.

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Η κόρη μου είχε παχύνει λίγο αλλά συνήθιζε να φοράει φαρδιά ρούχα».

Μάλιστα όταν η ίδια είδε κάποιες κηλίδες αίματος στο μπάνιο, την ρώτησε τι είχε συμβεί, αλλά η 22χρονη είπε πως ήταν αδιάθετη. «Την Παρασκευή είχα πάει σε μια δουλειά και η κόρη μου είχε μείνει σπίτι. Όταν γύρισα την βρήκα ξαπλωμένη. Εκείνη τη μέρα είχα διακρίνει κάποιες κηλίδες αίματος στο μπάνιο και την ρώτησα τι είχε συμβεί. Μου απάντησε πως ήταν αδιάθετη. Και την επόμενη μέρα όμως συνέχιζε να έχει έντονη αιμορραγία και πάλι όμως μου έλεγε πως ήταν εξαιτίας της περιόδου».

Στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς η μητέρα είπε πως άρχισε να υποπτεύεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει όταν είδε στις ειδήσεις πως βρέθηκε ένα νεογέννητο μωρό νεκρό στην πολυκατοικία τους, ωστόσο και πάλι η κόρη της αρνήθηκε ότι έχει κάποια σχέση με το περιστατικό.

«Όταν είδα στα κανάλια το Σάββατο ότι είχε βρεθεί νεκρό βρέφος στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας μας την ρώτησα αν έχει καμία σχέση με αυτό, αν ξέρει ή έχει δει κάτι και αρνήθηκε σε έντονο ύφος. Με έπεισε ότι δεν ήξερε κάτι».

Πάντως σήμερα μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα, ο δικηγόρος της 22χρονης Α.Αλεξιάδης, τόνισε αρχικά πως αν είχε μιλήσει η κοπέλα για το μωρό, τότε θα είχε αποφευχθεί αυτή η πράξη. «Το παιδάκι θα ζούσε ή θα είχε γίνει μία διαδικασία απόλυτα λογική», ανέφερε ο δικηγόρος.

Ο δικηγόρος της 22χρονης έσπευσε ωστόσο να την δικαιολογήσει, κάνοντας λόγο για κατάθλιψη και έλλειψη λογικής.

«Δεν είχε μιλήσει σε κανέναν, το είχε περάσει όλο αυτό μόνη της», είπε ο δικηγόρος αναφερόμενος στην περίοδο της κύησης της νεαρής.

Ο Α. Αλεξιάδης μίλησε και για την αποτρόπαια πράξη της, να πετάξει το μωρό από το παράθυρο.

«Βλέπει το παιδί και αντί να επικρατήσει το συναίσθημα της φυσιολογικής μητέρας, επικρατεί το συναίσθημα του πανικού διότι σε λίγες ώρες θα επιστρέψει η μητέρα της από την δουλειά», ανέφερε ο ίδιος χαρακτηρίζοντας την 22χρονη ως παιδί.

Τονίζοντας πως υπάρχουν παιδιά που λόγω των δικών τους προβλημάτων, ξεπερνούν τη λογική και προχωρούν σε τέτοιες ενέργειες, ο κύριος Αλεξιάδης μίλησε και για την οικογένεια.

Πρόκειται για μια κλασσική ελληνική οικογένεια με «μία μητέρα που υπεραγαπά το παιδί της, έναν πατέρα που υπεραγαπά το παιδί του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί πως η 22χρονη παραμένει νοσηλευόμενη φρουρούμενη στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας και μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε, αναμένεται να απολογηθεί αύριο Παρασκευή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.